Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home1/ronang/home/promo-agency.org/connect.php on line 13

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home1/ronang/home/promo-agency.org/_xajax/xajax_core/xajax.inc.php on line 360

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home1/ronang/home/promo-agency.org/_xajax/xajax_core/xajax.inc.php on line 1305

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home1/ronang/home/promo-agency.org/_smarty/libs/Smarty_Compiler.class.php on line 270
Splošni pogoji - Pogoji uporabe > Promo-agency.org
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home1/ronang/home/promo-agency.org/_smarty/libs/Smarty_Compiler.class.php on line 270
Nahajate se: Domov » Splošni pogoji

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home1/ronang/home/promo-agency.org/_smarty/libs/Smarty_Compiler.class.php on line 270

Splošni pogoji delovanja agencije Promo-agency

1. Splošna določila

Beseda sistem, spletna stran, agencija se nanaša na agencijo promo-agency.org, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.promo-agency.org, vključno s profili uporabnikov, članki in vsemi ostalimi besedili, ki so objavljeni na spletni strani.

2. Pogoji uporabe

Splošni pogoji določajo pogoje uporabe agencije promo-agency.org. Z uporabo spletnih strani in storitev se strinjate s pogoji uporabe.

3. Vsebine portala

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani so last lastnika in skrbnika spletne strani promo-agency.org. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij, gradiv in slik z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti na kakršen koli način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Določene vsebine so dostopne le registriranim uporabnikom agencije promo-agency.org. Ta vsebina torej ni dostopna širši javnosti ampak zgolj registiranim uporabnikom.

4. Osebni podatki

Z vpisom vaših podatkov zagotavljate resničnost in pravilnost vpisanih podatkov, ter hkrati dovoljujete dostop do podatkov pooblaščenim osebam. Vaši podatki se bodo hranili, dokler ne zahtevate njihovega izbrisa. Prav tako v profilu niso vidni ostali osebni podatki, kot so vaš email, telefonska številka itd. razen v primeru, če jih objavite sami.

Osebni podatki (GSM številka, email naslov in polno ime in priimek) pri modelih, hostesah, go-go plesalkah in spremljevalkah niso vidni ostalim uporabnikom, kljub temu, da je uporabnik registriran. Pri spremljevalkah je v profilu spremljevalke vidno samo uporabniško ime – ki je lahko drugačno od pravega imena. Pri modelih, hostesah in go-go plesalkah je v njihovem profilu vidno samo ime brez priimka in ostalih osebnih podatkov. Osebni podatki fotografov, vizažistov in stilistov so vidni v njihovem profilu v kolikor jih fotograf, vizažist ali stilist objavi v svojem profilu.

Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam, jih ne objavljamo na drugih straneh in jih ne uporabljamo v druge namene.

5. Varstvo osebnih podatkov

Z vpisom uporabnika v bazo se podatki shranijo v bazo. Uporabnik ob vpisu izbere uporabniško ime, geslo se mu pošlje v prvem registracijskem email sporočilu na vpisan email naslov. Svoj uporabniški račun pa mora uporabnik še dodatno aktivirati z obiskom povezave, ki jo prejme v svoj email nabiralnik. Osebno geslo shranite na varnem mestu in ga ne posredujete ostalim osebam. V primeru suma zlorabe gesla, si pridružujemo pravico do blokade oz. izbrisa uporabniškega računa.

6. Dostopnost agencije promo-agency.org

Skrbnik portala praviloma zagotavlja dostop do portala vse dni v letu, 24 ur na dan, razen kadar se vršijo krajši posegi v sistemu zaradi tehničnih razlogov, posodobitve sistema, posodobitve spletne strani ali kadar je portal nedosegljiv zaradi 'višje sile' ali ostalih dejavnikov, ki niso odvisni od nas (delovanje celotnega omrežja itd.)

7. Izguba podatkov

Spletna stran Promo-agency ne zagotavlja arhiva vaših podatkov in ostale vsebine kot so slike in dokumenti, ki jih posredujete. Za varnostne kopije podatkov ste zadoženi vi sami. V primeru izgube podatkov in ostalega materiala, ki ste ga posredovali ne odgovarjamo za morebitno škodo, ki je bila s tem narejena.

8. Storitve

Storitve, predstavljene na promo-agency.org ponuja skrbnik sistema promo-agency.org. V primeru plačljivih storitev bodo cene objavljene v veljavnem ceniku na promo-agency.org. Račun za opravljeno storitev izstavi skrbnik sistema. Naročnik pa se obvezuje poravnati račun v roku, ki je določen na računu.

9. Končne določbe

Splošni pogoji uporabe veljajo vse do preklica. Splošni pogoji sistema promo-agency se lahko kadarkoli spremenijo v skladu z odločitvijo skrbnika. Pri tem se šteje, da se uporabnik s spremembami strinja in soglaša, če nadaljuje z uporabo sistema. Uporabnik, ki se registrira v sistem promo-agency se prav tako zavezuje da se strinja in soglaša s splošnimi pogoji in pogoji uporabe sistema promo-agency.
Za vse dodatne informacije v zvezi z uporabo sistema in vašimi morebitnimi vprašanji smo vam na voljo na email: alenka(afna)promo-agency(pika)org

Pogoji uporabe za naše člane (modele, hostese, plesalke, spremljevalke)

Z registracijo v agencijo promo-agency.org se strinjate in v celoti sprejemate pogoje uporabe in splošne pogoje storitve promo-agency.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Z registracijo v agencijo Promo-agency pa se strinjate da vaše podatke, kot so višina telesa, kraj bivanja, teža, barva las,….. lahko posredujemo ostalim osebam. Nikoli ne posredujemo vašega naslova, telefonske številke, elektronskega naslova in gsm številke. Ponudbe za sodelovanje boste prijavljeni modeli prejemali na elektronsko pošto ali po telefonu. Ponudbo za sodelovanje boste prejemali od nas (Promo-agency) in ne od ostalih obiskovalcev in registriranih uporabnikov. Vsako ponudbo lahko sprejmete ali zavrnete. V primeru, da ponudbe niste prejeli od nas ampak od tretje osebe, ponudbo lahko zavrnete. V primeru, da jo sprejmete, pomeni da se s ponudbo strinjate. Za registracijo v agencijo promo-agency.org morate biti stari 18 let. Registracija mlajših oseb je prav tako možna, vendar njihove fotografije ne moramo objavljati v različnih medijih dokler ne dopolnijo 18.let. Prav tako mlajše osebe od 18. let ne morajo sodelovati kot spremljevalka, plesalka, akt model.

V vašem profilu je prepovedano objavljati vaše osebne podatke (telefonske številke, email naslove itd.). Prav tako je prepovedana objava kontaktnih informacij, če so le ti del slike ali so kako drugače vidni oz. dostopni javnosti. Do vašega profila ima dostop širša javnost, zato premislite kakšne informacij boste javnosti razkrili in katerih ne boste. Za morebitne posledice ne odgovarjamo! Pridržujemo si pravico, da vas ob primeru takšne objave opozorimo. Ob neupoštevanju opozorila vas odstranimo iz agencije.

V primeru, da bodo vaši osebni podatki objavljeni z vaše strani v 'poljih', ki niso namenjena za to jih bomo takoj ko jih opazimo zbrisali oz. jih prekrili.

Na naši strani je za vaše osebne podatke dobro poskrbljeno, vaša dolžnost pa je da za vaše osebne podatke poskrbite tudi sami in jih ne objavljate v poljih, ki so vidni v vašem profilu in niso namenjeni za objavo tovrstnih podatkov. Npr. polje 'Vaš opis', 'Biografija', 'Izkušnje' itd.

Prepovedana je registracija druge osebe. Vsak uporabnik SE MORA registrirati sam, strinjati pa se mora tudi s pogoji uporabe agencije Promo-agency.org. Agencija Promo-agency spremlja prijave svojih članov. V primeru kršitve bomo ustrezno ukrepali oz. kršitev prijavili pristojnim osebam. Z registracijo se zavezujete da ste vpisali točne in pravilne osebne podatke. Zavezujete se tudi, da boste morebitne spremembe kontaktnih (telefonska številka in email naslov) in ostalih podatkov sproti posodabljali, če bo prišlo do spremembe le teh. V svojem profilu označite zgolj dejavnosti, ki vas zanimajo in bi jih radi opravljali. V primeru, da imate s kakršno koli dejavnostjo že izkušnje jih prav tako napišite. V agenciji promo-agency.org se registrirajte zgolj enkrat. Ne ponavljajte svoje registracije, zaradi večje opaznosti ali zaradi katerega koli drugega razloga. Vse večkratno registrirane uporabnike bomo izbrisali iz naše baze.

Novost pri novi spletni strani je ta, da je registracija modelov (hostes, go-go plesalk) in spremljevalk ločena. V primeru, da se želite prijaviti kot spremljevalka in model se boste morali registrirati 2x – enkrat kot model drugič kot spremljevalka. Ta sprememba je bila uvedena zaradi večje varnosti in diskretnosti.

Agencija promo-agency po novem ponuja možnost registracije za modele, fotografe / fotografinje, vizažiste / vizažiste, stiliste / stilistke, podjetja (pravne osebe) in za goste. Zato se registrirajte pod ustrezen profil. Če ste recimo model oz. bi radi opravljali delo modela potem se registrirajte kot model, če ste fotograf se registrirajte kot fotograf itd.

Registracijo mora opraviti uporabnik sam in ne tretja oseba v njegovem imenu. Vaš profil bo viden širši javnosti, zato se za registracijo odločite pri polni zavesti in ne pod morebitnim pritiskom ostalih oseb. Podatki v vašem profilu naj bodo prav tako resnični in ne izmišljeni.

Registrirana oseba mora biti dosegljiva na kontaktne podatke, ki jih je posredovala ob registraciji. V primeru spremembe le teh, jih spremenite tudi v vašem uporabniškem računu, tako da bodo ažurni in točni.

V agenciji promo-agency.org se registrirate na lastno odgovornost. V primeru da se v celoti ali samo z delom naših splošnih pogojev ali pogojev uporabe ne strinjate se NE registrirajte v agencijo promo-agency. Za vse, ki ste že registrirani in se prav tako ne strinjate z našimi pogoji se lahko kadarkoli izpišete iz našega servisa. Vse kar morate storiti je da nam pošljete email na contact@promo-agency.org in zahtevate izbris vaših podatkov iz naše baze ali pa uporabite ustrezno podstran na naši spletni strani in se izpišite.

Z nalaganjem vsebine kot so vaše slike in dokumenti se strinjate, da lahko to vsebino uporabljamo in prikazujemo na straneh agencije promo-agency.org. (ne velja za dekleta, ki so registrirane kot spremljevalke). Dostop do slik spremljevalk imajo samo naše resne in redne stranke!

Ob kakršnem koli kontaktu, ki ga boste sklenili s pomočjo agencije promo-agency.org ne odgovarjamo za morebitne posledice. Vse kar se tiče nadaljnjega sodelovanja in poteku dela se dogovarjate z agencijo. V primeru, da ugotovite, da vam delo ne odgovarja ga lahko zavrnete.

V primeru, da pri delu ni prisoten predstavnik agencije promo-agency.org ste sami odgovorni za vašo varnost in prav tako za sam potek dela. Vse ponudbe za delo so pregledane s strani urednika agencije promo-agency predenj so javno objavljene na naši spletni strani. V primeru, da se nam ponudba zdi sporna ne bo objavljena na naši spletni strani. Prav tako torej ne bo možna prijava na razpisano delo.

Pogoji uporabe za podjetja (pravne osebe) in posameznike

Z registracijo v agencijo promo-agency.org jamčite za resničnost in pravilnost vseh vaših posredovanih podatkov.

Z registracijo v agencijo promo-agency.org se obvezujete da ste starejši od 18 let. (Velja za podjetja in goste)

Prepovedana je uporaba žaljivih in/ali spornih psevdonimov (uporabniških imen).

Prepovedana je objava žaljivih in/ali spornih vsebin, ponudb, oglasov, slik, člankov itd.

Uporabnika lahko izbrišemo oz. mu onemogočimo vstop brez predhodnega opozorila in kasnejšega pojasnila.

Ponudne za delo in ostale objave, ki jih boste objavili na spletnih straneh promo-agency so mišljene resno in ste odgovorni za objave, ki jih posredujete oz. objavite na naših spletnih straneh.

Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij, gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, posredovanje, ponovno objavljanje, objavljanje na ostalih straneh, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti na kakršen koli način brez predhodnega pisnega dovoljenja, JE PREPOVEDANO.

Prepovedano je kakršno koli nadlegovanje uporabnikov, ki so prijavljeni na spletno stran promo-agency.org.

Prepovedano je na kakršen koli način siliti prijavljene uporabnike v karkoli drugega kar NI ZAPISANO v profilu članice/člana. Če v uporabnikovem profilu ne najdete tistega kar potrebujete poiščite uporabnika, ki ima v profilu označeno tisto kar potrebujete. Za lažje iskanje lahko uporabite napredno iskanje, ki se nahaja na naših straneh.

V primeru da pride do dogovora med vami in agencijo ter prijavljenim uporabnikom o začetku dela se o poteku in zahtevami dela dogovorite med seboj.

Upoštevajte želje in predloge uporabnika, bodite korektni, ne silite uporabnika v karkoli drugega kar ni zapisano v njegovem profilu. Prav tako je prepovedano na kakršen koli način siliti uporabnika v karkoli s čimer se uporabnik ne strinja.

Kot ponudnik dela, zagotovite da boste nakazali in uredili s plačilom ter poravnali ostale obveznosti samo z agencijo, ne s članom. Prijavljeni člani za opravljeno delo dobili tudi ustrezno in pravočasno plačilo, ki je bilo dogovorjeno pred začetkom samega dela.

Ne objavljajte žaljivih in neustreznih ponudb za delo. Prav tako ne objavljajte ponudb, ki niso resne. Po lastni presoji neresnih, žaljivih ali kakor koli drugače spornih ponudb ne bomo objavili na naših straneh, prav tako pa jih ne bomo posredovali prijavljenim uporabnikom.

Pogoji in obveze agencije Promo-agency

S prenovo spletne strani nismo le posodobili izgleda ampak smo tudi izdatno poskrbeli za varnost in diskretnost vaših podatkov. Vsi osebni podatki registriranih oseb so v naši podatkovni bazi kriptirani z 256 bitnim 'ključem'. Brez pravilnega 'ključa' je dostop do vaših osebnih podatkov nemogoč. Direktni dostop do vaših osebnih podatkov brez pravilnega 'ključa' je onemogočen tudi skrbnikom spletne strani. Kriptirani so osebni podatki vseh oseb, ki so registrirane v Promo-agency.org tako modelov, hostes, go-go plesalk, spremljevalk, fotografov, stilistov, vizažistov in gostov!
Tudi v primeru vašega povpraševanja so vaši osebni podatki kriptirani. Disretnost in varnost je zagotovljena!


Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani so last lastnika in skrbnika spletne strani promo-agency.org. Uporabniki, ki posredujejo svoje slike, dokumente in ostale informacije se strinjajo, da jih lahko javno objavimo na naših straneh (ne velja za dekleta, ki so registrirane kot spremljevalke). Osebne fotografije spremljevalk so dostopne samo našim resnim in rednim strankam in niso vidne širši javnosti!

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Ponudbe za sodelovanje boste prijavljeni modeli prejemali na elektronsko pošto ali na telefon. Vsako ponudbo lahko sprejmete ali zavrnete. V primeru, da jo sprejmete, pomeni da se s ponudbo strinjate. Ponudbe boste prejemali izključno od skrbnika spletne strani Promo-agency.org, v kolikor boste ponudbo prejeli direktno od naročnika jo lahko zavrnete.

Skrbnik portala praviloma zagotavlja dostop do portala vse dni v letu, 24 ur na dan, razen kadar se vršijo krajši posegi v sistemu zaradi tehničnih razlogov, posodobitve sistema, posodobitve spletne strani ali kadar je portal nedosegljiv zaradi 'višje sile' ali ostalih dejavnikov, ki niso odvisni od nas (delovanje celotnega omrežja itd.)

Spletna stran Promo-agency ne zagotavlja arhiva vaših podatkov in ostale vsebine kot so slike in dokumenti, ki jih posredujete. Za varnostne kopije podatkov ste zadoženi vi sami. V primeru izgube podatkov in ostalega materiala, ki ste ga posredovali ne odgovarjamo za morebitno škodo, ki je bila s tem narejena.

Storitve, predstavljene na promo-agency.org ponuja skrbnik sistema promo-agency.org. V primeru plačljivih storitev bodo cene objavljene v veljavnem ceniku na promo-agency.org. Račun za opravljeno storitev izstavi skrbnik sistema. Naročnik pa se obvezuje poravnati račun v roku, ki je določen na računu.

Servis Promo-agency in ekipa Promo-agency ni odgovorna za vsebino, ki jo objavljajo uporabniki servisa, potrudili pa se bomo po najboljših močeh, da bo sporna vsebina čim hitreje odstranjena iz spletne strani promo-agency. Na morebitno sporno vsebino nas lahko obvestite tudi po emailu.

Servis promo-agency in ekipa promo-agency ni odgovorna za kakršna koli morebitna nesoglasja med ponudniki dela (podjetji in posamezniki) in ostalimi prijavljenimi uporabniki.

Servis promo-agency in ekipa promo-agency je zgolj posrednik, zato nismo odgovorni za morebitne probleme in ostale spore med registriranimi uporabniki. Vsakega ponudnika dela bomo po najboljših močeh preverili ali je njegova ponudba resnična in resna. Zgolj resne ponudbe bodo tudi objavljene na naših straneh oz. posredovane našim prijavljenim članom. Dolžnost ponudnika dela pa je da zagotovi vsa potrebna sredstva za potek in izvedbo dela. Sem spadajo ustrezni pogoji dela, dogovorjeno plačilo in rok plačila, delo, ki ustreza njegovemu opisu itd.

Kljub vpisu v našo bazo vam NE MOREMO garantirati uspeha. Potrudili pa se bomo po najboljših močeh, da čim večim omogočimo dobro kariero. Prav tako se bomo po najboljših močeh potrudili tudi za to, da tisti ki delo ponujajo dobijo kar najbolj primerne kandidate. Uporabnika za katerega ugotovimo, da kakor koli krši predpise in pogoje sodelovanja lahko brez predhodnega obvestila izbrišemo iz naše baze. Prav tako lahko brez obvestila izbrišemo tudi sporno vsebino, ki jo posredujejo naši člani (slike, dokumenti, članki itd.)

V agenciji promo-agency ste torej vsi registrirani uporabniki prijavljeni na lastno odgovornost. Ekipa promo-agency ne odgovarja za morebitne posledice in spore prav tako ekipa ne nosi nobene odgovornosti povezane s čimerkoli. V primeru da se s pogoji ne strinjate in jih ne sprejemate vam registracijo odsvetujemo.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home1/ronang/home/promo-agency.org/_smarty/libs/Smarty_Compiler.class.php on line 270

Aktualno

IZBRAN FOTOGRAF

16 let profesionalne fotografije na različnih področjih..Fotografiram portrete, modno fotografijo, akte, poroke, zabave, otroška fotografija...

Obiščite profil fotografa

FOTOGRAFIRANJE

Želite da Vam zapiha nov veter v Vaš vsakdanjik, da se pokažete kot velika osebnost? Želite podariti Vašim najdražjim nekaj novega? Fotografijo, ki bo očarala še tako zahtevnega občudovalca in Vas visoko povzdignila? Ste se odločili za izjemen korak v Vašem ži...

Nasvete vizažistke lahko preberete na blogu.

VIZAŽISTKA SVETUJE

Vizažist, specialist za lepotno nego obraza. Z urejanjem obraza, telesa in las prispeva k privlačnosti, izraznosti in skladnosti celotne podobe posameznika.

Obiščite profil vizažistke

Ste na strani: Št. vseh strani:

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home1/ronang/home/promo-agency.org/_smarty/libs/Smarty_Compiler.class.php on line 270


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home1/ronang/home/promo-agency.org/_smarty/libs/Smarty_Compiler.class.php on line 270