Nahajate se: Domov » Fotografi

Želite kot fotograf predstaviti svojo dejavnost, članke, svoje slike, novice in predstaviti svoje delo in izkušnje ter sodelovati z elitno agencijo?

Omogočamo Vam sodelovanje v elitni agenciji, kjer je na prvem mestu vrhunska kvaliteta, dostopnost ter odprtost za trg.

Zavedamo se, da je tržišče zasičeno z raznovrstnimi ponudbami, zato pri Promo-Agency sodelujemo samo z prvovrstnimi fotografi, ki cenijo kvaliteto in ne zaspijo na lovorikah. Prav tako sodelujemo z amaterskimi fotografi, ki jim fotografiranje predstavlja pomemben del življenja.

Prvi v Sloveniji vam ponujamo možnost da se brezplačno registrirate v Promo-agency kot fotograf in s tem predstavite svojo dejavnost, podjetje in svoje delo. Povečajte svojo prepoznavnost in uredite vaš profil po svojih željah. V svoj profil boste lahko dodali vaše slike, ki bodo služile kot reference, objavili boste lahko vašo biografijo, izkušnje in še marsikaj.

Cilj naše agencije je združiti fotografe, modele, hostese, vizažiste in stiliste na enem mestu. Ko boste torej naslednjič pripravljali koledar, iskali modele za fotografiranje ali samo želeli dopolniti vašo zbirko fotografij, se obrnite na agencijo, pobrskajte po naši spletni strani in izberite. Seznam modelov vam po vaših željah pripravimo tudi mi.

Obveščali Vas bomo o novostih in dogodkih, ki jih bomo pripravili. Prav tako boste lahko pripravili in objavili članek povezan z fotografijo. Ob vsakem dogodku, ki je pomemben za posameznika ali podjetje je prisoten fotograf. In tako boste imeli možnost sodelovanja na različnih dogodkih ter pridobivali nove izkušnje.

Pridružite se elitni agenciji Promo-agency in si s tem zagotovite večjo prepoznavnost.


(Izpišete se lahko kadarkoli brez obrazložitve in brez sledi vpisa - izbris je popolen in enostaven)


Niste prijavljeni: Prijavi se

Potrebujete fotografa za fotografiranje porok, dogodkov, oseb..?


Potrebujete fotografa za poroke, slovesne dogodke, tekme ali pa želite izdelati samo svoj profil in narediti nekaj zase?

Želite da Vam zapiha nov veter v Vaš vsakdanjik, da se pokažete kot velika osebnost? Želite podariti Vašim najdražjim nekaj novega? Fotografijo, ki bo očarala še tako zahtevnega občudovalca in Vas visoko povzdignila? Ste se odločili za izjemen korak v Vašem življenju in bi to radi za večno ovekovečili?

Za vse še tako pomembne dogodke kot je poroka, krst, birma, sprejemi, razne zabave in športni dogodki, smo poskrbeli v elitni agenciji. Ponujamo Vam najrazličnejše fotografe, z izkušnjami in visoko kvaliteto, ki dajo vašemu dogodku najlepši zaključek, ki ostane za vedno obeležen na izvrstnih fotografijah.

Prisluhnili bomo Vašim željam, se Vam osebno posvetili in pripravili najboljšega, ter najbolj primernega fotografa za Vaš dogodek.Aktualno

IZBRAN FOTOGRAF

16 let profesionalne fotografije na različnih področjih..Fotografiram portrete, modno fotografijo, akte, poroke, zabave, otroška fotografija...

Obiščite profil fotografa

FOTOGRAFIRANJE

Želite da Vam zapiha nov veter v Vaš vsakdanjik, da se pokažete kot velika osebnost? Želite podariti Vašim najdražjim nekaj novega? Fotografijo, ki bo očarala še tako zahtevnega občudovalca in Vas visoko povzdignila? Ste se odločili za izjemen korak v Vašem ži...

Nasvete vizažistke lahko preberete na blogu.

VIZAŽISTKA SVETUJE

Vizažist, specialist za lepotno nego obraza. Z urejanjem obraza, telesa in las prispeva k privlačnosti, izraznosti in skladnosti celotne podobe posameznika.

Obiščite profil vizažistke

Ste na strani: Št. vseh strani: